Introductieduik

headlines-dsd-1138x400

Ademen onderwater? Dat wil toch iedereen...

Heb je je altijd afgevraagd hoe het zou zijn om onderwater te ademen? Als je weleens wilt duiken maar er nog niet klaar voor bent om een volledige duikcursus te volgen voor je duikbrevet, dan is het Discover Scuba Diving-ervaringsprogramma iets voor jou. Dit programma wordt aangeboden door WG-Opleidingen in een zwembad. Discover Scuba Diving is geen cursus voor een duikbrevet maar een snelle en plezierige introductie in wat ervoor nodig is om de onderwaterwereld te verkennen.

Om deel te kunnen nemen aan een Discover Scuba Diving-ervaring ( introductieduik ) moet je ten minste 10 jaar oud zijn. Ervaring met duiken is niet nodig maar je moet een redelijke lichamelijke conditie hebben.

Wat ga ik leren bij de Introductieduik?

De basisveiligheidsrichtlijnen worden je bijgebracht, als ook de vaardigheden waar je over moet beschikken om onder direct toezicht van een PADI-professional te kunnen duiken. Dit wordt gedaan door Wilfred van Gestel, je persoonlijke instructeur. Als je een buitenwaterduik maakt zal je in ondiep water nog enkele andere vaardigheden aanleren om je voor je duikavonturen goed voor te bereiden. Zorg dat je er klaar voor bent om:

  • Te leren welke duikuitrusting je gaat gebruiken en hoe makkelijk het is om onderwater met je uitrusting aan je voort te bewegen.
  • Uit te vinden hoe het is om onderwater adem te kunnen halen.
  • Belangrijke vaardigheden aan te leren die bij elke duik zult toepassen.
  • Plezier te maken om rond te zwemmen en van alles te ontdekken
  • Te vernemen hoe je een gebrevetteerde duiker kunt worden via de PADI Open Water Diver-cursus.
Introductieduik Buitenwater
Eenmalige Kosten
65
Discover Scuba Diving Outside
Nu ook beschikbaar, een introductieduik in het buitenwater... durf jij het aan?
Minimum leeftijd 10 jaar
Géén vooropleiding nodig
Kleine theorie + 1 buitenduik
Exclusief duikapparatuur buitenwater
Maak snel een afspraak