Missie

De missie van WG Opleidingen...

Het hebben van een persoonlijke, kleinschalige duik- en EFR opleidingsschool waar naast veiligheid, kwaliteit, professionalisme en persoonlijke aandacht ook plezier voorop staat.

  • Een duikschool opgericht te hebben, waar iedereen terecht kan die interesse heeft in het recreatief en veilig leren duiken.
  • Een plaats waar je je welkom, veilig en thuis kan voelen.
  • Waar je met respect behandelt wordt door iedereen, ook al lukt niet alles direct de eerste keer. Voel je je toch niet fijn? Probeer ons Persoonlijk Duik Programma. We nemen natuurlijk de tijd voor iedereen.

Met mijn passie, enthousiasme en betrokkenheid zelfstandige, zelfredzame en onafhankelijke duikers opleiden.

De visie van WG Opleidingen...

WG-Opleidingen wil graag onderscheidend zijn door kwaliteit en persoonlijke aandacht. Duiken neerzetten als een activiteit met fun, ontspanning en het opdoen van nieuwe belevenissen en ervaringen.

Wij willen ons focussen op de wensen en mogelijkheden van klanten. Het aanbieden van een opleiding die ook geschikt is voor cursisten waarvoor het niet altijd vanzelfsprekend is om een duikbrevet te halen.

WG-Opleidingen is een duikschool waar je als totaal vreemde binnenkomt en als ware vriend naar buiten gaat met een duikbrevet in je hand waarnaar je gestreefd en toegeleefd hebt.

Daarnaast wil WG-Opleidingen een zo groot mogelijk publiek kennis te laten maken met de noodzaak van reanimeren. Dit kunnen wij aanbieden d.m.v. een EFR opleiding die erg goed bij de PADI opleidingen passen.