Opfriscursus

PADI Scuba Review / Opfriscursus

Heb je een duikbrevet en al een tijdje niet meer gedoken? Dan is deze ReActivate/Opfriscursus wellicht iets voor jou! Met deze kleine cursus ga je het een en ander snel opfrissen zodat je weer snel een nieuwe duik kunt gaan maken in Nederland zelf, maar ook op vakantie in het buitenland.

Of je nu slechts een paar onderwerpen wilt doornemen of de volledige basis, ReActivate wordt volledig voor jou op maat gemaakt. Je gaat eerst met wat grondbeginselen van duiken in eigen tempo op je tablet-pc, mobieltje of computer aan de slag. Pas daarna ga je met een PADI-professional het water in. Het mooie is ook nog dat als je zowel de kennis als de duikvaardigheden opfrist, je een vervangingspasje krijgt waarop de ReActivate-datum staat.

*Je PADI-brevet vervalt niet. Deelname aan het PADI ReActivate™-programma is niet verplicht. Het wordt alleen aanbevolen omdat het een eenvoudige manier is om je basiskennis van duikveiligheid en je duikvaardigheden op te frissen als je een tijdje niet meer gedoken hebt. Duikers die zowel het kennisdeel afronden als de sessie in het water, ontvangen een vervangingspasje met daarop de datum waarop je geReActiveerd bent.

Scuba Review/Opfriscursus Buitenwater
Eenmalige Kosten
75
PADI Scuba Review Cursus Buitenwater
PADI Duikbrevet Scuba Review / Opfriscursus Buitenwater
Minimum leeftijd 10 jaar
Vooropleiding : Open Water Diver
Herhaling theorie + 1 buitenwaterduik
Exclusief duikuitrusting buiten ( Huur €30 )
Bewijs van deelname logboek
Maak snel een afspraak