Wilfred

Eventjes over mij, wie is jullie instructeur nu eigenlijk?

Hallo daar, ik ben jullie instructeur en mijn naam is Wilfred van Gestel. Voor jullie gewoon Wilfred…

Ik raakte al vroeg gefascineerd door de onderwaterwereld die ik door de documentaires van Jacques Cousteau leerde kennen. Het heeft daarna nog wel enige tijd geduurd voordat ik zelf deze onderwaterwereld mocht ontdekken.

Na mijn OWD, na tientallen duiken heb ook ik mijn AOWD brevet gehaald. Intussen in contact gekomen met een afdeling Snorkelen en Duiken binnen een zwemschool. Hierna kwam het allemaal in een stroomversnelling en voordat ik het me goed en wel realiseerde was ik een Divemaster. Toen ik daarna ook nog eens de kans kreeg om Instructeur te worden, liet ik deze natuurlijk niet onbenut.

Intussen ben ik als instructeur al enkele jaren actief bezig en heb ik al meer dan honderden duiken kunnen maken…

Mijn duikervaringen heb ik vooral opgedaan in Nederland, maar verder heb ik ook gedoken in o.a. België, Duitsland, Spanje ( Costa Brava, Ibiza & Lanzarote ), Kroatië, Egypte en Bonaire.

Ik ben gericht op samenwerking met het individu en wil jou als cursist graag helpen om op een aangename manier je brevet te halen.

Heb je om wat voor redenen iets meer aandacht nodig als anderen? Geen probleem! Kijk dan even naar pakket ” Persoonlijk Duik Programma ” ( PDP ). Dit biedt je een gelegenheid om tot een persoonlijk afgestemd brevetteringstraject te komen.

 

Zo, dit is wel eventjes genoeg geweest over mij! Nu gaan we verder met jou en wil ik jou graag leren kennen als mijn nieuwe cursist. Spreekt dit je aan, spreekt mijn website je aan? Voel je eigen vrij om mij een berichtje te sturen met wat jij graag wil bereiken…

 

Graag tot ziens,

Wilfred van Gestel